top of page
P1750914.jpg

 Om Møldahlgaard Galleri: 

Møldahlgaard Galleri er ejet af Ketty Dahl og Finn Mølgaard og ligger i naturskønne omgivelser på Thyholm helt ud til Skibsted Fjord på en nedlagt ejendom. Den gamle stald er gennemgribende renoveret til et rustikt og smukt galleri i to etager med elmestammer som bærende træsøjler. Galleriet har permanent omkring 100 akrylmalerier, - det være sig landskabsmalerier i impressionistisk stil samt en del billeder med bibelske motiver. Ud over malerier rummer udstillingen keramik samt stenskulpturer.

 

I øjeblikket udstiller følgende keramikere: Britta Jespersgaard, Thyholm og,Anne Kristiansen, Holstebro.

 

Steen Andersen har en stor samling af stenskulpturer.

 

Ved ankomst af udflugter eller større forsamlinger (max. 25) kan der for 90 kr. pr. person arrangeres 40 minutters foredrag om stedet og udvalgte billeder. Det er muligt selv at medbringe kaffe og kage og indtage det i galleriet.

 

Møldahlgaard Galleri er ikke et galleri som alle andre, - hovedordet, når du træder ind ad døren er hygge, og vi håber, det også er det, du fornemmer, når du kigger ind. Galleriet har åbent efter aftale, eller når vi er hjemme - derfor: vil du være sikker, så ring, inden du kigger ind. Du er velkommen.  tlf.61747745 eller skriv en mail ketdahl@yahoo.dk 

P1230797.JPG
P1230729.JPG
P1230788.JPG
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page