Om Møldahlgaard Galleri: 

Møldahlgaard Galleri er ejet af Ketty Dahl og Finn Mølgaard og ligger i naturskønne omgivelser på Thyholm helt ud til Skibsted Fjord på en nedlagt ejendom. Den gamle stald er gennemgribende renoveret til et rustikt og smukt galleri i to etager med elmestammer som bærende træsøjler. Galleriet har permanent omkring 100 akrylmalerier, - det være sig landskabsmalerier i impressionistisk stil samt en del billeder med bibelske motiver. Ud over malerier rummer udstillingen keramik og trækunst samt stenskulpturer.

 

I øjeblikket udstiller følgende keramikere: Britta Jespersgaard, Thyholm og,Anne Kristiansen, Holstebro.

 

Steen Andersen har en stor samling af stenskulpturer.

 

Ved ankomst af udflugter eller større forsamlinger (max. 25) kan der for 90 kr. pr. person arrangeres 40 minutters foredrag om stedet og udvalgte billeder. Hvis galleriet skal stå for kaffe og et stykke kage, koster det 45 kr. pr. person oven i foredragsprisen.

 

Møldahlgaard Galleri er ikke et galleri som alle andre, - hovedordet, når du træder ind ad døren er hygge, og vi håber, det også er det, du fornemmer, når du kigger ind. Galleriet har åbent, mandage fra 13-17 (undtagelser kan dog forekomme), og ellers er der generelt åbent, når vi er hjemme, - men vil du være sikker, så ring, inden du kigger ind. Du er velkommen.  tlf.61747745

Posts Are Coming Soon
Stay tuned...

© 2015 af Møldahlgaard Galleri. 

Danmark, 7790 Thyholm, Vitasvej 5

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now